Selångers Lastmaskiner AB

 

Selångers Lastmaskiner grundades 1978 av Leif Norén. Han startade med en gammal baklastare och en inställning som innebär att ha rätt folk, i rätt tid, till rätt pris. En devis som gäller än idag och som har gjort att vi kunnat växa som företag.

 

Vårt huvudkontor är beläget i Sundsvall och största delen av våra uppdrag är i Västernorrland. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss och har därför alltid haft en god soliditet.

 

Leif driver fortfarande företaget, numera tillsammans med sonen Magnus. Även hustrun Lena och dottern Marie arbetar i företaget.

 

Våra erfarna medarbetare gör att vi har många återkommande kunder. Ofta är det maskinisterna kunderna efterfrågar, inte maskinerna. Vi är ett 20-tal anställda och har lagt mycket krut på att hitta och behålla de bästa i branschen. Vi är som en stor familj med mycket låg personalomsättning.

 

Varje medarbetare är väldigt kompetent inom sitt område och vi satsar mycket på ständiga förbättringar genom utveckling, utbildning och erfarenhetsåterföring.

Selångers Lastmaskiner AB
Ringbomsvägen 16
855 91 Sundsvall

© 2023 Selångers Lastmaskiner AB
Information om cookies